Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Barnsäkerhetens dagen & Baklängesmarschen 2017

Lästid: 1 min

Igår var Prim och jag i Slottsskogen och deltog i Baklängesmarschen med ett gäng föräldrar och barn. Emma anordnade detta i samarbete med Volvia. Tilda är fortfarande i Halmstad och hänger med farmor och farfar. Vi häntar henne på söndag.


Volvia har startat Barnsäkerhetens dagen sedan 2009 och uppmanar att man ska låta barnet sitta i en bakåtvänd bilstol så länge det går, minst 4 års ålder. Detta är något bra som jag vill supporta. Tilda är 4 år och hon åker fortfarande baklänges när vi är på vägarna.


Bild lånad av Göteborgsmamman 

Se Instagramsfilmen är barnen gick i mål 🙂

Efter det gick vi till Villa Belparc ocv åt lunch. Det blev typ en finlunch gör jag tyckte att det var dyrt med deras “dagens”… ?


Därefter besökte jag en tebutik i Haga och köpte lite te, åkte färjan över till Eriksberg en sväng och tittade på när Johanna skissade och pillade med min logotyp. Sen jom hennes man hem med en kartong lösgodis som de beställde på Klippkungen. Jag blev sugen på godis och handlade Coop, hittade en låda av sega gummigodis på Edels haha! 

Till middag blev det “en väldig god macka”… mer om det i nästa inlägg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge