Igår var Prim och jag i Slottsskogen och deltog i Baklängesmarschen med ett gäng föräldrar och barn. Emma anordnade detta i samarbete med Volvia. Tilda är fortfarande i Halmstad och hänger med farmor och farfar. Vi häntar henne på söndag.


Volvia har startat Barnsäkerhetens dagen sedan 2009 och uppmanar att man ska låta barnet sitta i en bakåtvänd bilstol så länge det går, minst 4 års ålder. Detta är något bra som jag vill supporta. Tilda är 4 år och hon åker fortfarande baklänges när vi är på vägarna.


Bild lånad av Göteborgsmamman

Se Instagramsfilmen är barnen gick i mål 🙂

Efter det gick vi till Villa Belparc ocv åt lunch. Det blev typ en finlunch gör jag tyckte att det var dyrt med deras ”dagens”… ?


Därefter besökte jag en tebutik i Haga och köpte lite te, åkte färjan över till Eriksberg en sväng och tittade på när Johanna skissade och pillade med min logotyp. Sen jom hennes man hem med en kartong lösgodis som de beställde på Klippkungen. Jag blev sugen på godis och handlade Coop, hittade en låda av sega gummigodis på Edels haha!

Till middag blev det ”en väldig god macka”… mer om det i nästa inlägg 🙂