Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Barnmat – Pasta med ost och skinksås

Lästid: 1 min

Behövs det ens recept på denna maträtt? Alla gör olika men den här är super enkel.

  

Koka pasta enl. förpackningen. 

Häll 2 dl grädde + 2 dl mjölk i en kastrull, vispa ner 1 msk vetemjöl, värm upp och rör om hela tiden så att det inte bränns fast. I med skinka, riven ost och pressade vitlök. Smakar av med salt & peppar. Klart. 

Vi hade tunna skivorskinka och Herrgårdsost som vi rev själva. Jag ville ha broccoli men inte Måns. Spä ut såsen med mjölk om du tycker att den blev för tjock. Tilda tyckte det var gott i alla fall.

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Barnmat – Pasta med ost och skinksås

  1. Mmmhm! En favorit i skolan och fortfarande en favorit många många år senare 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge