Det blev en hel dag i lördags och söndags blev jag så utmattad. Jag tror att jag åkte på en matförgiftning också fast jag brukar vara härdad mot konstiga ingredienser haha. En enda liten druva måste vara bovet!

På barnkalas

Måns föräldrar var på besök under helgen och de bodde i Tildas rum. Tilda ville gärna sova mellan farmor och farfar. I lördags var vi på kalas då barnens kusin Phille fyllde 4 år. Det blev både lunch och tårta. Jag åt alldeles förmycket!

 

Event på Hello Bombshell

Sedan åkte jag direkt till Hello Bombshell hårsalongen vid Valand för ett mingelevent som duon Linda & Tanja (LMevent) höll hov ihop med Clara som äger Hello Bombshell. Det bjöd på tilltugg, alkoholfria drycker plus jos och shots från ett microbryggeri i Göteborg.

Bild: Yvonne Strandvik @ystrandvik

Det var som vanligt kul att träffa på nya och bekanta ansikten. Det var tävlingar, hårstyling vi kunde testa på eller bli sminkad. Jag passade inte på för jag var redan färdigspacklad men jag har fått lite smak för lösögonfransar efter 3 gånger som jag har haft på mig dem haha! Men många fick glittrande ögonlockar så jag blev nyfiken hur de fick fast dessa små glitter. Det var limmet till lösögonfransarna! Nytt projekt haha! Jag har en del lösa glitter som jag kan leka med.

 

Beställde in en nr.17 ”Somtam -set” so, jag brukar. Då är det sticky rice, grönpapayasallad med extra mycket chili om request haha plus en friterad kycklingklubba.

När det roliga var slut gick vi vidare till Moon Thai där vi hade bord. Väl där kände jag mig konstig i huvudet trots att jag hade inte druckit någon alkohol. Jag tänkte att jag var nog bara proppmätt. När alla 11 hade kommit då snurrade det lite i huvudet och jag hade beställt in en stor öl, så dumt. Sedan kände jag att JAG MÅSTE KRÄKA! Jepp tur att jag hann till toan för annars hade det varit usch kräkdusch över bordet. Ursäkta men så illa blev det.

Så jag funderade stenhård på om det var nåt jag åt och undrade om det var den där enda jädla gröna vindruvan jag åt på eventet? Att jag kände mig matt, bakis och maten jag beställde på Moon Thai fick jag ta som doggy bag. Repade mig mot eftermiddagen och körde mitt och Johannas bloggworkshop som vanligt.