Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Barnfritt dag i Sthlm

Lästid: 1 min

Tilda fick en hel dag med mormor igår. De var på promenad till Hågelbyparken. De tittade på djuren och lekte på lekplatsen igen. 

Vi föräldrar åkte till Djurgården. Måns ville besöka Spritmuseet. Det kostade 100kr/vuxna och det kostar nog så överallt om man vill besöka olika museum. 

 
Det var mest om öl och sprit. Ett rum var bara Absolut Vodka utställning med olika konstverk. Sedan var det om öl och man kunde göra öl-quiz med 15 frågor. Gissa hur många fel jag hade hehe… Ett fel! De första 12 frågorna kunde man hitta i olika info men inte de tre sista.  

 
Några konstverk med Absolut Vodka.

 
Sedan åkte vi mot Norrmalm och hamnade på Mood. Vi åt hamburgare på Vigårda. Det var riktig bra och prisvärt. Vigårda tillhör GruppF12 och duon Melker Andersson och Danyel Couet.  

 
Jag åt en Original med oxchili. Allt detta med dricka gick på 180kr för två. Riktig bra hamburgare. Allting var homemade och det märks. Fastfood med klass och ändå prestigelös! 

Vi kom hem runt kl19 och båda hade ont i benen. Idag tar vi nog bilen om vi ska nånstans hehe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge