Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Barnfestival på Nääs slott

Lästid: 1 min

Idag blev det en utflykt till Nääs Slott på Barnfestival. Vi tänkte kolla på Babblarna men vi köade i onödan när vi såg att folk lämnade in biljetter. Man skulle hämta biljetterna i info och de tog så klart slut fort. Vi kollade runt festivalen men det var så geggig och lerig överallt. Det blev i alla fall fiskedamm hos Rädda Barnen och barnen hoppade i hö-högar en stund innan vi kollade in brandbilar. Tilda ville “köra” Räddningstjänsten båt. Sedan hann vi precis in i bilen innan regnet öste ner. 

Idag är det verkligen höst och vilket ruggväder det är! Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge