Okategoriserade

Barnen tar över vår säng

Jag fick min lilla egentid i duschen när alla hade somnat och nu är jag klarvaken plus att jag får klämma mig emellan Prim och Tilda. Om någon undrar så har Prim sin crib jämte vår säng så hon ramlar inte ut. Cribben är dock full med barnens leksaker och kuddar. 

Hur ser det ut hemma hos er? Tar barnen över er säng? 


Ingen av barnen vill sova själv. Vi har delat upp oss och Måns har nattat och sovit med Tilda då hon har 80 säng som går att dra ut till en 160 säng. Prim använder mig som levande napp och jag har introducerat nappflaskan som hon har gått dricka vatten ur. Ingen mjölkersättning eller välling har hon börjat med. 

2 thoughts on “Barnen tar över vår säng

  1. Känner väl igen mig! Min äldsta dotter började sova i eget rum när hon var 3 månader medans sonen sovit mellan oss fram tills nu,när han är7 år, pch det händer fortfarande att han kommer och lägger sig hos oss ett par nätter i veckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge