Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Barnen tar över vår säng

Lästid: 1 min

Jag fick min lilla egentid i duschen när alla hade somnat och nu är jag klarvaken plus att jag får klämma mig emellan Prim och Tilda. Om någon undrar så har Prim sin crib jämte vår säng så hon ramlar inte ut. Cribben är dock full med barnens leksaker och kuddar. 

Hur ser det ut hemma hos er? Tar barnen över er säng? 


Ingen av barnen vill sova själv. Vi har delat upp oss och Måns har nattat och sovit med Tilda då hon har 80 säng som går att dra ut till en 160 säng. Prim använder mig som levande napp och jag har introducerat nappflaskan som hon har gått dricka vatten ur. Ingen mjölkersättning eller välling har hon börjat med. 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Barnen tar över vår säng

  1. Våra barn har sovit i eget rum i egen säng sen ca 3 månaders ålder,

  2. Känner väl igen mig! Min äldsta dotter började sova i eget rum när hon var 3 månader medans sonen sovit mellan oss fram tills nu,när han är7 år, pch det händer fortfarande att han kommer och lägger sig hos oss ett par nätter i veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge