Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Barnavdelning på Halmstads Stadsbibliotek 

Lästid: 1 min

Sikken bajsväder och det har regnat hela dagen. Så vi hängde i eftermiddag på Halmstads Stadsbibliotek. Det är ett super fint och rymligt designat bibliotek och nu med en ny barnavdelning med Verkstad och Sagorum. Det är för de minsta och stora med kryp in och kryp upp här och var. Det är som små öar och det fint även USB och kontaktuttag som de större barnen och vuxna kan sitta och lyssna på e-bok eller spela spel. Tummen upp för Halmstads Stadsbibblan! Sedan är det ett stort plus då den ligger vid Nissan och har stor gräsplan utanför. Väldig mycket öppna yror och stora fönster från golv till tak.  


Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Barnavdelning på Halmstads Stadsbibliotek 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge