Det går inte fort att packa när man har två barn! Det har tagit 3 tim! Jag packade en stor resväska till mig och barnen. Sedan ska allt möjligt med t ex ”ankan” toasitsen, ”grodan” nattlampan, ”grodan” paraplyet… Det slutar alltid med att JAG glömmer saker till mig själv. Den här gången blev det ju lite mer som vi ska ha med då vi ska vidare till Mora nästa helg på Måns systers bröllop. 

Jag ville packa igår kväll men vi skulle avvakta och se hur Prim mådde då hon hade feber. Hon ville tutta hela natten och dan så mina bröstvårtor gör förbaskad ont nu. Gissa vem som vaknade först av alla och pratade och hooade hela morgonen. 

Vi är i alla fall på väg ut från Göteborg och åker mot Stockholm. Beräknas vara framme kl.19. Vi ska hälsa på mina föräldrar innan de åker till Thailand igen. 

Har inga bilder från idag men slänger upp några här när Prim inspekterade babymonitorn hos farmor & farfar 🙂