Kanske ska begränsa mig lite i min egen fråga… De små, de ser detaljer som vi vuxna ibland inte alls tänker på eller lägger särskilt vikt på. Det vi inte tycker att det är något så kan de små envisas med att det är något. Tilda kan bli riktig frustrerad över när vi säger tvärtom t ex det som är skräp så är det inte för henne och när hon ser något som har gått liiite sönder så påpekar hon. 

Tilda pratade och pekade igår på hennes juiceförpackning. Hon kommenterade upprepande om baksidan av förpackningen och jag fattade inte först. Hon sa ”mammah! Jag har inte den, jag har inte den, kolla! Det är inte samma!” Hon tjatade om det och pekade på den lilla bilden på baksidan av förpackningen. 

Det hon har var juice men vad hon såg och lade märke till var den lilla bilden på ”SMOOTHIE banan mango” utan att kunna läsa! 

  

Hon gav sig när jag tog upp förpackningen och tittade och bekräftade med ”nej det är inte samma, Tilda har juice…på bilden är smoothie”. Dock sa hon inget som ”mamma måste köpa smoothie imorjong” hehe…

Vi vet nu i alla fall att Tilda har bra syn och inte är färgblind 😉 för så mycket hon vill titta på Ipad dagligen. 

Små detaljer har verkligen betydelse för de små liven…