Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Barn har supersyn

Lästid: 1 min

Kanske ska begränsa mig lite i min egen fråga… De små, de ser detaljer som vi vuxna ibland inte alls tänker på eller lägger särskilt vikt på. Det vi inte tycker att det är något så kan de små envisas med att det är något. Tilda kan bli riktig frustrerad över när vi säger tvärtom t ex det som är skräp så är det inte för henne och när hon ser något som har gått liiite sönder så påpekar hon. 

Tilda pratade och pekade igår på hennes juiceförpackning. Hon kommenterade upprepande om baksidan av förpackningen och jag fattade inte först. Hon sa “mammah! Jag har inte den, jag har inte den, kolla! Det är inte samma!” Hon tjatade om det och pekade på den lilla bilden på baksidan av förpackningen. 

Det hon har var juice men vad hon såg och lade märke till var den lilla bilden på “SMOOTHIE banan mango” utan att kunna läsa! 

  

Hon gav sig när jag tog upp förpackningen och tittade och bekräftade med “nej det är inte samma, Tilda har juice…på bilden är smoothie”. Dock sa hon inget som “mamma måste köpa smoothie imorjong” hehe…

Vi vet nu i alla fall att Tilda har bra syn och inte är färgblind 😉 för så mycket hon vill titta på Ipad dagligen. 

Små detaljer har verkligen betydelse för de små liven… 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Barn har supersyn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge