Barleys’s Food Factory vid Kvilletorget

Lästid: 3 min

Kville…Gamla som “Nya Kville”. Hur som helst så Kommer vi att byta sida snart…från det Gamla till Nya. Kville kommer det att blomstra…sakta. Nu har flera restauranger och cafèer hittat hit också, bra! Hoppas på fler… Själv vill jag ha ett… Nåt eget.

  
Vi kollade in det nya hamburgare stället vid Kvilletorget bara ett stenkast från oss. Kville har nu fått en egen hamburgare joint. Det var ett riktigt HIPSTER-hak med bra stämning, musik, konst och god mat trots att köttet var kompakt och torrt, både Måns och min. De frågade om maten var bra och så klart fick de ett ärlig svar. Det var godkänt i sin helhet. 

Jag är inte så svensk av mig när det kommer till mat, är det dåligt så säger jag till, annars skulle jag bli lack i minst 1 månad haha! Ändå kan jag rekommendera er som finns i närheten av Kville att kika in. 

Stället heter Barley’s Food Factory

  
Min Spicy Burger med chipotle, sweet potato fries och bea som Tilda måste doppa fingrarna i. Hon älskar att dippa och säger oftast “vill dippa” när hon ser sås. Det mesta var bra i sin helhet som sagt. Det såg ut som att de gjorde allting själv här t ex pickla lök, vispa bea och mala kött (tips: i med 20 % fett!). Hoppas att de gör allting själva och fortsätt med det. Mer fett i köttet för våra kött var kompakta och torra. De blev nog lite förvånad när jag framförde det. Var ju bara ärligt så att de kan förbättras. 

  
Notan gick på 385kr för 2 pers.

  • 2 x hamburgare (Spicy och Bacon)
  • 2 x sides (fries och sweet potato fries)
  • 1 x dipsås (Bea)
  • 1 milkshake (choklad)
  • 2 x pepsi 
  • Popcorn (Gratis vid ankomst)

Här finns även flera sorter öl på fat och man kan köra t ex Beer flight med 4 olika från fat á 15cl för 89kr. Många av ölen är från lokala bryggerier i Göteborg. Ett riktig hipster place! 

  
Bild ovan: lånad av Barley’s Food Factory

Kolla in deras Fb-sida för fler bilder och info HÄR!

(Inlägget är verkligen inte sponsrad!)

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge