Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bangbao och Lonely beach

Lästid: 2 min

Idag åt vi frukost utanför hotellet på Happy Turtle som ägs av ett sv/thai par. De hade goda banana pancakes enl. Måns som beställde in 2 portioner på en gång. Efter frukosten åkte vi 3 km bort till Bangbao Fishing village och strosade runt där och tittade på butiker och restauranger längst med piren, som byggdes på träpolar och betongspålar. Det var växlande moln, sol och dis idag så det var bra väder att åka på en liten tripp. Innan vi åkte tillbaka till hotellet köpte vi lite frukter och åt nudlar på vägen, enkelt och billigt.

image

 

På kvällen bestämde vi oss i sista minuten att åka å äta seafood på någon av Fishing villages restauranger men vi var klara typ kl.20 och många restauranger där stänger köket redan vid 21-22 tiden så vi åkte till Lonely beach 5 min med taxi. Vi tog taxin eftersom det var bläcksvart ute och vägarna här är som berg- och dalbana. Lonely beach levde verkligen upp till sitt rykte, att det var backpacker som hittade dit och har många billiga bungalows å barer med cheap cheap drinkar och öl jmfm andra ställen. Efter att vi hade gått lite där så bänkade vi oss på Joy Cottage som jag hade sett lite recensioner om, att de skulle ha bra mat. Vi beställde 5 olika rätter och det tog långt tid plus att de glömde en rätt. Vi åt thaimat som var sådär…

Och det här med lång väntan på käk. De 3 gångerna vi har ätit utanför hotellet har det varit så att vi har fått vänta jättelänge på maten. De går tydligen bordsvis, alltså lagar ett bord i taget och inte heller alla rätter på en gång. Vadå multiple tasking. Ok här i Thailand får man ALDRIG maten samtidig men det sättet de gör här på ön, för laid back (sabaay sabaay) tycker jag. Jag kanske skulle ha gått in och styr upp lite.. Höhö..

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge