loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Bandidos har flyttat in

När jag var på väg hem efter art har hämtat Tilda från förskolan såg jag att mina nya grannar mittemot höll på att flytta in. En körde in sin hoj på gården och 2 andra backade in lastbilen så nära väggen de kunde och lastade allting genom fönstret. Alla hade skinnjacka med logo på ryggen… Brödarskapet alltså.

När jag pluggade i Lund så bodde jag min första lägenhet i Landskrona och just i min byggnad i botten våningen hade Brödarskapet sin lokal. Jag och B alltså.

Dags att leta nytt bo tror jag.

Ingen bra bild men jag gömde mig och zoomade in å fick vara den här bilden…
IMG_4187.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge