Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bandidos har flyttat in

Lästid: 1 min

När jag var på väg hem efter art har hämtat Tilda från förskolan såg jag att mina nya grannar mittemot höll på att flytta in. En körde in sin hoj på gården och 2 andra backade in lastbilen så nära väggen de kunde och lastade allting genom fönstret. Alla hade skinnjacka med logo på ryggen… Brödarskapet alltså.

När jag pluggade i Lund så bodde jag min första lägenhet i Landskrona och just i min byggnad i botten våningen hade Brödarskapet sin lokal. Jag och B alltså.

Dags att leta nytt bo tror jag.

Ingen bra bild men jag gömde mig och zoomade in å fick vara den här bilden…
IMG_4187.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge