Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bambuskott

Lästid: 1 min

Jo, ville bara säga att om ni hittar bambuskott som ser ut så här dvs med endast mjuka toppar och unga, köp!!!

De är mycket godare än de som kommer i en burk. I burkarna så är de hårdare skott å bark typ. En burk med bambuskott kostar 10-15kr. En vakuumförpackad påse med fyra riktig unga bambuskotts och bara toppar kostade mig 18kr. Ett skott räckte till en rätt för 2-4 pers. Jag använde bara en igår när jag gjorde min Pad khimao.

De går att frysa in bambuskott som allt annat.

Glöm inte att alltid skölja bambuskott innan du tillagar de för de kan ge en besk eftersmak annars.

Du kan hitta sådana bambuskott i välsorterade asiatiska butiker!
(null)

En kommentar om “Bambuskott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge