Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ballongkalas

Lästid: 1 min

Tilda ville att mamma skulle blåsa upp alla ballonger hon har haft i vår gömma i flera månader. Nu har hon fått ha de i sin leksaksbox och har tagit fram ballongerna varje dag. Nu är det slut på dem…fick pumpa upp alla. Tur att vi har en ballongpump för annars skulle min käka bli öm och bebbe nr.2 kika ut redan nu. Det kändes i alla fall när jag blåste en ballong. 

Nu försöker jag få Tilda att hålla sina leksaker i sitt rum. Hon ville ha alla ballonger ute i köket och vid soffan och blev skogstokig men jag har sagt  att det inte blir fler ballonger eller leksaker om hon inte kan ha de i sitt rum. Än så länge är alla leksakerna i hennes rum 😊

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge