Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bajspresent?

Lästid: 1 min

“Bläää”…ropade Tilda när jag sade att hon kunde få en “bajspresent” om hon bajsade i pottan. Det var lite roligt för hon trodde ju att hon skulle få bajs i present. Nej, här blir det ingen bajspresenter. Hon har bara bajsat två gånger i blöjan nu efter att hon blev blöjfri och gillar att ha sina trosor och kissa i pottan eller gärna i vuxentoastol hemma och när vi är ute. Kissa ute på toalett i en restaurang, café, Coop, Ikea etc tycker hon att det är kul. 

Nu får hon på Laxido och hon får blanda själv (under vägledning) två doser i sin jos till frukosten och det dricker hon. För två dagar sedan satt hon och bajsade själv i pottan medan hon tittade i iPad. Trodde aldrig att jag skulle bli överlycklig av att se bajs haha! Det var även oväntad för hon skulle kissa och ville sitta kvar. Så bajspresenter har inte behövt. Det är mer att hon är rädd för att få Klyx i rumpan tror jag. 

På barnakuten sade att vi skulle ge henne vad som helst, bara hon dricker men nu måste vi tänka om då vi misstänker att det är socker som gör att hon bråkar så mycket. Humöret och koncentrationen är inte det bästa och det är minst en gång om dagen sedan hon slutade med välling och blöjan nästan samtidig som hon har storbråkit med nån av oss dagligen! 


Igår på Freeport 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge