”Bläää”…ropade Tilda när jag sade att hon kunde få en ”bajspresent” om hon bajsade i pottan. Det var lite roligt för hon trodde ju att hon skulle få bajs i present. Nej, här blir det ingen bajspresenter. Hon har bara bajsat två gånger i blöjan nu efter att hon blev blöjfri och gillar att ha sina trosor och kissa i pottan eller gärna i vuxentoastol hemma och när vi är ute. Kissa ute på toalett i en restaurang, café, Coop, Ikea etc tycker hon att det är kul. 

Nu får hon på Laxido och hon får blanda själv (under vägledning) två doser i sin jos till frukosten och det dricker hon. För två dagar sedan satt hon och bajsade själv i pottan medan hon tittade i iPad. Trodde aldrig att jag skulle bli överlycklig av att se bajs haha! Det var även oväntad för hon skulle kissa och ville sitta kvar. Så bajspresenter har inte behövt. Det är mer att hon är rädd för att få Klyx i rumpan tror jag. 

På barnakuten sade att vi skulle ge henne vad som helst, bara hon dricker men nu måste vi tänka om då vi misstänker att det är socker som gör att hon bråkar så mycket. Humöret och koncentrationen är inte det bästa och det är minst en gång om dagen sedan hon slutade med välling och blöjan nästan samtidig som hon har storbråkit med nån av oss dagligen! 


Igår på Freeport 🙂