Bajsmaskin

Lästid: 1 min

Detta inlägg har inget med magsjukan som har varit ☺️

Alla barnfamiljer känner nog igen detta. Den nya familjemedlemen är alltså en levande bajs- och pruttmaskin! Varje blöjbyten är det bajs. Inte nog med det, för direkt när man har bytt på den lilla rackaren så lägger hon en ny poop i en ren blöja eller oftast när man har klätt på henne och knäppte igen den sista knappen så kommer det… Hon blir ju arg om man inte byter på henne på en gång men vem vill ligga i sitt bajs. Sedan kan hon prutta som en M-16 när hon vill pressa haha!

Ursäkta mitt bajsinlägg men det ingår lite om man bloggar om barn och familjeliv haha!   Prim påsk-outfit från HM, 99kr. Önskar att alla byxor kunde ha fötter så hon slipper sockor när hon är så här liten och fyller inte ut kläderna. Hon har nu nya sockor från Pop som verkar sitta lite bättre.

 

4 reaktioner på ”Bajsmaskin

  1. Jag håller med dig om outfit från HM! Hittils har Belle bara använd body set med fötterna från HM…så sköna. Men efter 6 månder finns dom inte i större storlek;(. Gillar inte strumpor!

  2. Jag är heeeeelt emot byxor/pyjamas med fötter! det har inte funkat alls för mina två. Dom har sparkar ur fötterna så dom hänger liksom bara där, helt slappa. Det händer aldrig med vanliga byxben och strumpor. Så nu inför tredje har jag rensat bort allt sånt och inget nytt av den modellen köps haha.

    1. Alla gillar olika hehe men visst att det blir så på Prim också för hon fyller inte alls kläderna. Igår köpte vi iaf strumpor och hoppas att de sitter bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge