Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bagageloppis, streetfood & Langos!

Lästid: 1 min

Fullt rulle sedan kl.8. Då gick jag upp och bänkade mig på soffan och pillade på laptopen för att få lite ordning på bloggen. Sedan tog det 2 tim att försöka få Tilda att klä på sig och inte ballade ur för det minsta lilla. Och Måns tyckte att JAG tog 2 tim på mig att fixa mig. 

Vi kom i alla fall iväg till Lindholmen och där var det bagageloppis och street food fest i Kooperativet. Det var kul se vad folk hade att sälja ut men vi fyndade ingenting. 

I Kooperativet var det sjukt mycket folk som ville in och köpa mat. Man skulle köra mat- och dryckbiljetter innan och det kostade 60kr per biljett. En biljett är för halv portion mat. Det blev fisktacos och Arancini  (friterad risottoboll) för Måns och poké bowl och ostron för mig plus varsin öl. 


Mätt blev vi och det verkade som jag ville fortsätta med street food så till kvällsmat blev det hemmagjorda Langos! Vi körde lite mer “sparsamt” så jag tog alla mjöl vi hade kvar på både vanlig vetemjöl och v.special plus lite Ramlösa Patisserie. Det blev deg det me. 

Här hittar du min recept på min “LANGOS utan att kavla“.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge