Fullt rulle sedan kl.8. Då gick jag upp och bänkade mig på soffan och pillade på laptopen för att få lite ordning på bloggen. Sedan tog det 2 tim att försöka få Tilda att klä på sig och inte ballade ur för det minsta lilla. Och Måns tyckte att JAG tog 2 tim på mig att fixa mig. 

Vi kom i alla fall iväg till Lindholmen och där var det bagageloppis och street food fest i Kooperativet. Det var kul se vad folk hade att sälja ut men vi fyndade ingenting. 

I Kooperativet var det sjukt mycket folk som ville in och köpa mat. Man skulle köra mat- och dryckbiljetter innan och det kostade 60kr per biljett. En biljett är för halv portion mat. Det blev fisktacos och Arancini  (friterad risottoboll) för Måns och poké bowl och ostron för mig plus varsin öl. 


Mätt blev vi och det verkade som jag ville fortsätta med street food så till kvällsmat blev det hemmagjorda Langos! Vi körde lite mer ”sparsamt” så jag tog alla mjöl vi hade kvar på både vanlig vetemjöl och v.special plus lite Ramlösa Patisserie. Det blev deg det me. 

Här hittar du min recept på min ”LANGOS utan att kavla”.