Badkruka på Tylösand

Lästid: 1 min

Idag tog solen, så på med 50+ solfaktor för barn för min del! Tilda har hängt i lilla poolen på baksidan av farmors å farfars hus medan Måns och jag var och handlade mat. Imorn ska det bli lite thaikäk enl. önskemål.  Jag har inte nåt med mig men här i Halmstad som jag har bott i 3 år, här finns också asiatisk mataffär men en liten sådan.

Måns ville till stranden så fort vi kunde men solen tog rätt bra mitt på dan och jag kände att det stack till i mina armar. Tilda var trött och somnade i bilen precis när vi kom fram till Tylösand och fick sova vidare på stranden. Det blåste lite och parasolen flög i väg två gånger. 

Både Tilda och jag är badkrukor. Hon var med Måns vid strandkanten och det hördes ett skrik…Tilda skrek för det var iskallt. Det var en del maneter på stranden men de blå brännmaneter syntes inte till än. 

Idag var det 28 grader! Imorn ska det bli ännu varmare! Jag har förberett mitt kött som jag ska soltorka imorn jippie! Måste nog vakta de så att inga fåglar tar dem. 

  
Tildas baddräkt från Lindex. Hon valde ut den själv 🙂

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge