Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Badkruka på Tylösand

Lästid: 1 min

Idag tog solen, så på med 50+ solfaktor för barn för min del! Tilda har hängt i lilla poolen på baksidan av farmors å farfars hus medan Måns och jag var och handlade mat. Imorn ska det bli lite thaikäk enl. önskemål.  Jag har inte nåt med mig men här i Halmstad som jag har bott i 3 år, här finns också asiatisk mataffär men en liten sådan.

Måns ville till stranden så fort vi kunde men solen tog rätt bra mitt på dan och jag kände att det stack till i mina armar. Tilda var trött och somnade i bilen precis när vi kom fram till Tylösand och fick sova vidare på stranden. Det blåste lite och parasolen flög i väg två gånger. 

Både Tilda och jag är badkrukor. Hon var med Måns vid strandkanten och det hördes ett skrik…Tilda skrek för det var iskallt. Det var en del maneter på stranden men de blå brännmaneter syntes inte till än. 

Idag var det 28 grader! Imorn ska det bli ännu varmare! Jag har förberett mitt kött som jag ska soltorka imorn jippie! Måste nog vakta de så att inga fåglar tar dem. 

  
Tildas baddräkt från Lindex. Hon valde ut den själv 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge