Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Bada & baka

Lästid: 1 min

Det är fortfarande blå himmel och solen skiner… och vi kom hem från 2 tim plask på Åbybadet och äventyrsbad. Vi frågade Tilda vad hon ville göra, leka på lekplatsen eller åka och bada. Hon svarade så klart BADA och släppte allt hon gjorde på stussen. Hon var så ivrig att klä på sig och öppnade garderoben, tog ut plastmattan och letade fram solkrämen, rätt flaska dessutom. Missade att ta en bild med det var priceless! Min söta tös! Hon sade “måste ta med mattan” och ” var är Tildas baddräkt”. Hon trodde att vi skulle åka till stranden och bada. 

På äventyrsbadet så var det rätt mycket folk och vi var mest i barndelen. Måns åkte ruschkanan några gången och en gång med Tilda. De åkte den gröna som är inte så hög. Hon blev rädd som vanligt och Måns sade att hon var som en gammal tant, att hon gick så försiktig överallt. Jag har lärt henne bra då, att hon ska vara försiktig och väntar på sin tur. Alla andra föräldrar lär inte sina barn det och sedan är barn som barn. Så alla andra trängde sig fram. 

Nu är det baka bullar med pappa! Och diska. Jag jäser på soffan med magen och mina serier. Nu känns det verkligen att jag är gravid och det syns. När jag gick i badkläder så putade jag ut magen då och då ifall någon skulle tro att jag var tjock och inte på tjocken hehe.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge