Bada & baka

Lästid: 2 min

Det är fortfarande blå himmel och solen skiner… och vi kom hem från 2 tim plask på Åbybadet och äventyrsbad. Vi frågade Tilda vad hon ville göra, leka på lekplatsen eller åka och bada. Hon svarade så klart BADA och släppte allt hon gjorde på stussen. Hon var så ivrig att klä på sig och öppnade garderoben, tog ut plastmattan och letade fram solkrämen, rätt flaska dessutom. Missade att ta en bild med det var priceless! Min söta tös! Hon sade “måste ta med mattan” och ” var är Tildas baddräkt”. Hon trodde att vi skulle åka till stranden och bada. 

På äventyrsbadet så var det rätt mycket folk och vi var mest i barndelen. Måns åkte ruschkanan några gången och en gång med Tilda. De åkte den gröna som är inte så hög. Hon blev rädd som vanligt och Måns sade att hon var som en gammal tant, att hon gick så försiktig överallt. Jag har lärt henne bra då, att hon ska vara försiktig och väntar på sin tur. Alla andra föräldrar lär inte sina barn det och sedan är barn som barn. Så alla andra trängde sig fram. 

Nu är det baka bullar med pappa! Och diska. Jag jäser på soffan med magen och mina serier. Nu känns det verkligen att jag är gravid och det syns. När jag gick i badkläder så putade jag ut magen då och då ifall någon skulle tro att jag var tjock och inte på tjocken hehe.

 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge