Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Back to normal

Lästid: 1 min

Jag väntar på att min väckarklocka ska ringa 07:50. Tilda ligger och snarkar här bredvid å har lagt sina ben och fötter på min kudde flera gånger inatt. Jag ska strax väcka henne för dagis.

Det var skönt att komma iväg i några dagar, få sova i en egen säng, äta middag utan att barn och shoppa loss! Jag och A fick umgås mer, rensat luften, kört “intervention” mot varandra och sedan dricka å äta gott utan karlar och vara barnfritt. Om själva resan med lite bilder kommer senare. Jag ska bara installera mig och återvända till min vardag… 

  

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Back to normal

  1. hihi vad härligt hon sover! älskar när barn sover, heeel korviga och allt men ändå sover dom så sött.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge