Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Babyzen Yoyo i regn

Lästid: 1 min

Kom på att jag ville visa hur det ser ut när rehnskyddet sitter på vår Yoyo.

Vi har ju haft vår resevagn Babyzen Yoyo sedan nov 2013 och har kört med den dagligen i 3 månader i Thailand. Inte en enda gång vi har behövt använda regnskyddet som vi har fått med. Men i fredags på Måns födelsedag var vi och firade honom på Doktor Glas. Vi tog resevagnen för att det var smidigast eftersom det skulle inte funka att ha en barnvagn stående på en fullsatt restaurang och vi skulle ha fått lämna vagnen utanför. Med Yoyon så fällde vi bara ihop den när vi kom in och hade den vi vårt bord. När vi skulle lämna restaurangen så spöregnade det och vi rullade hem Tilda under åskvädret. Tur att vi var förberedda!

Som ni kan se så sitter regnskyddet bara på framsida och man spänner fast med karbordband på sidorma och ner till. Den täcker inte hela sufletten. Skulle det vara stöttskurar så skulle sufletten bli riktig blöt och regnar genom. Tilda klagade inte i alla fall.

image

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge