Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Babybox för gravida

Lästid: 1 min

Ej sponsrat inlägg!

Det är lite kul att det finns babygåvor i form av gratis Babybox / babybags att hämta när man väntar barn. Oftast ligger det mest varuprover och reklamblad i dem. Den här gången har jag lyckats få nästan alla babygåvor som finns att beställa och hämta. Förra gången med Tilda fick jag i alla fall två babybag på BB som var från Libero och Babybag. Resten fick jag beställa själv. I Stockholm får man andra bags på BB också. Det känns som de har slutat dela ut på BB, i alla fall Liberos.

Nu har jag lyckats samla på mig 5 olika babygåvor och har en box kvar att hämta plus en som kommer med posten ? Ska inte klaga men en utvärdering kommer om det är yeay eller naey får vi se då. 

Redan nyfiken på innehållet ellet är du gravid och vill beställa?

Kolla in Hejbaby.com där en pappa har samlat in alla babygåvor som finns och var man kan få tag på dem. Oftast är det hos olika apotek som man ska vara medlem för att få en babybox.

 

Boxar från Babyproffsen, Apoteket Hjärta, Lloyds apotek, Libero Startbox och Apotek Kronan babybag. Det saknas en “Baby to be”-box från Apoteksgruppen och från Allt för föräldrar där det ingår en kupong från Kappahl som man kan hämta ut en valfri Newbie body i organisk bomull, yeay! 

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Babybox för gravida

 1. hej!

  Bra blogg du har! Tänkte fråga dig hur du gick tillväga för att få babyboxen från apotek kronan?

  jag kan inte hitta på nätet för att beställa nån , eller ska man bara gå direkt till apoteket?

  1. Hej och tack! jo är man medlem så behöver man bara uppge personnr i kassan. Medlemskapet är gratis. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge