Ej sponsrat inlägg!

Det är lite kul att det finns babygåvor i form av gratis Babybox / babybags att hämta när man väntar barn. Oftast ligger det mest varuprover och reklamblad i dem. Den här gången har jag lyckats få nästan alla babygåvor som finns att beställa och hämta. Förra gången med Tilda fick jag i alla fall två babybag på BB som var från Libero och Babybag. Resten fick jag beställa själv. I Stockholm får man andra bags på BB också. Det känns som de har slutat dela ut på BB, i alla fall Liberos.

Nu har jag lyckats samla på mig 5 olika babygåvor och har en box kvar att hämta plus en som kommer med posten ? Ska inte klaga men en utvärdering kommer om det är yeay eller naey får vi se då. 

Redan nyfiken på innehållet ellet är du gravid och vill beställa?

Kolla in Hejbaby.com där en pappa har samlat in alla babygåvor som finns och var man kan få tag på dem. Oftast är det hos olika apotek som man ska vara medlem för att få en babybox.

 

Boxar från Babyproffsen, Apoteket Hjärta, Lloyds apotek, Libero Startbox och Apotek Kronan babybag. Det saknas en ”Baby to be”-box från Apoteksgruppen och från Allt för föräldrar där det ingår en kupong från Kappahl som man kan hämta ut en valfri Newbie body i organisk bomull, yeay!