Tips till alla föräldrar med barn som älskar Babblarna! 

Hur många småbarnsföräldrar känner INTE till Babblarna-gänget? Ja, de sex färgglada figurer och former som får alla barnen att gunga med till deras svängiga låtar! Nu ska Babba, Bibbi,Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo på en ny äventyr! De flyttar in till CIRKUS SCOTT och hänger med Robert Bronett!Det är en ny koncept för Cirkus Scott och PREMIÄR på Nordens första musikalcirkus i Gärdet, STOCKHOLM den 8-25 September!!!

Jag kan även tipsa om att den nya bloggportalen WOMSA.se samarbetar med organisationen Min Stora Dag. Bokar man biljetter och uppger koden ”womsa-ger”, då går 10% av biljettpriset oavkortad till Min Stora Dag! Der funkar även endast ”womsa” men då får man 10% rabatt på biljettpriset. Rabatten går ej att kombinera med varandra. 

Dessa gubbar har varit en del av vårt familjeliv sedan Tilda var några veckor gammal. Vi föräldrar älskar att ta fram de när för att få barnen på bättre humör och Tildas förskolan spelar gärna de på cd-skivan när för att aktivera barnen på mini-röris. Alla blir galna och skuttar runt då. Det är nåt magiskt med dessa varelser och de finns på Youtube, app, och kommer i små plastfigurer också.

Jag har aldrig besökt Cirkus Scott och detta vill nog inte mina barn missa, särskilt Tilda. Detta är definitivt en aktivitet som hon skulle kunna gå med mormor och helst bänka oss längst fram!

/Inlägget är också mitt tävlingsbidrag för att bli ambassadör för Cirkus Scott så att jag kan t ex få tävla ut VIP-biljetter till mina läsare! ?✌?️