Då är jag ett år äldre. Fokusen igår har varit hos familjen och jag har därför inte hunnit blogga så mycket. Inga presenter, inga frukost i sängen för jag och barnen skulle på bloggfrukost på Stena Line. Sedan skulle Tilda till sjukhuset för att träffa ögonläkaren också för hennes skelning. 

Jag vill egentligen bara ha lugn och ro…och sooova haha!

Pressträff
Dagen började med att Måns vaknade en timme tidigare då han hade inte ställt om sin klockradio hehe. Det gjorde att jag var uppe i tid och hann komma iväg till pressträffen och bloggfrukosten. Tilda var bråkig och sömnig så hon fick följa med pappa till jobbet istället. Vi som hade sett fram emot detta. När Prim och jag kom till Stena Line så var det så festligt på morgonen. Mer bilder om pressträffen i nästa inlägg 🙂

Efter pressträffen skyndade vi oss till ögonläkaren där Tilda hade tid för en undersökning för hennes skelning. Måns tog hem jobbdatorn och skulle jobba hemifrån resten av dagen. 

Födelsedagstårta, min man han kan!

Måns har bakat min b-day cake med recept från @alskaattbaka

Bästa chokladtårta (recept: @alskaattbaka)

Måns och Tilda bakade en tårta till mig. Måns bakar alltid en tårta på födelsedagar, även på sin dag. Jag älskar chokladstårtor. Tilda tyckte att det skulle vara med jordgubbar eller hallon. Det blev en stor chokladstårta som Måns googlade fram trots att vi har en hel bokhylla full med kokböcker! Der blev ”Bästa chokladtårtan” av Caroline Ahlqvist som vann ”Hela Sveriges bakar 2013”. Tårtan var god och mäktig. Emma med familj kom förbi och fikade en stunden och barnen lekte av sig. 

Vi avslutade dagen med takeaway sushi, dumpling och vårrullar, lade mig redan kl.20:30.