Ikväll gjorde jag en blixtvisit hos Vallgatan 12. Det var ett Glossybox aw och The Man Box.

Jag hade förväntar mig lite mer fart. AW-Eventet/minglet kändes som en kundkväll med 15% rabatt och man blev bjudna på popcorn och alkoholfritt öl. Det lovades fullspäckad mingel, aktiviteter och erbjudande. Jag har hur mycket tid som helst att ta död på och strosade bland hyllorna och upptäckte många damskor som jag kan tänka mig.


På inbjudan lovade lite mer somsagt och någon anstormning var det inte även jag var där 17:30. Foodtruck fanns utanför och en house-DJ spelade live plus ett gäng som köade för att få naglarna fixade.

Johanna med sin man och en vän följde också med. På plats träffade jag på Emma och Linn som kom tillsammans.


När det var dags att gå vidare fick vi med en goodiebag som bestod av Glossybox maj 2017. Det var inget wow där. Vi gick och tog en riktig öl på Noba istället och kom hem innan kl.21. Det var en bra kväll.