Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

AW med Glossybox på Vallgatan XII

Lästid: 1 min

Ikväll gjorde jag en blixtvisit hos Vallgatan 12. Det var ett Glossybox aw och The Man Box. 

Jag hade förväntar mig lite mer fart. AW-Eventet/minglet kändes som en kundkväll med 15% rabatt och man blev bjudna på popcorn och alkoholfritt öl. Det lovades fullspäckad mingel, aktiviteter och erbjudande. Jag har hur mycket tid som helst att ta död på och strosade bland hyllorna och upptäckte många damskor som jag kan tänka mig.  


På inbjudan lovade lite mer somsagt och någon anstormning var det inte även jag var där 17:30. Foodtruck fanns utanför och en house-DJ spelade live plus ett gäng som köade för att få naglarna fixade. 

Johanna med sin man och en vän följde också med. På plats träffade jag på Emma och Linn som kom tillsammans. 


När det var dags att gå vidare fick vi med en goodiebag som bestod av Glossybox maj 2017. Det var inget wow där. Vi gick och tog en riktig öl på Noba istället och kom hem innan kl.21. Det var en bra kväll. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge