Skrev jag att jag skulle prioritera mig själv lite denna vecka? Jo, i alla fall på kvällarna..ikväll, imorn och fredag. Vad säger Måns då att jag är borta tre kvälla i rad? Han behöver vara med barnen lite ner och Prim behöver sluta vara så mammig.

Jag, På Smällen-Emma & Enklaknep-Johanna var där 🙂


Ikväll har jag varit på ett afterwork som anordnades av Frilans Finans på Flora Workspace. 


Det var trevligt att träffa många ny företagare och hobbyföretagare. Jag pratade med flera fotografer och en man som älskar lindyhop och skriver om gamla bilar haha! Alla har samma behov här, alla behövde marknadsföring och det här med blogg och anlita en bloggare är nytt för de flesta som jag har träffat. 

Måns hörde av sig kl.21 och undrade när jag skulle hem. Prim hade varit hysterisk ledsen i 2 tim. Slut på det roliga och pallade mig hemåt.