Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

AW med Frilans Finans på Flora Workspace

Lästid: 1 min

Skrev jag att jag skulle prioritera mig själv lite denna vecka? Jo, i alla fall på kvällarna..ikväll, imorn och fredag. Vad säger Måns då att jag är borta tre kvälla i rad? Han behöver vara med barnen lite ner och Prim behöver sluta vara så mammig.

Jag, På Smällen-Emma & Enklaknep-Johanna var där 🙂

Ikväll har jag varit på ett afterwork som anordnades av Frilans Finans på Flora Workspace. 


Det var trevligt att träffa många ny företagare och hobbyföretagare. Jag pratade med flera fotografer och en man som älskar lindyhop och skriver om gamla bilar haha! Alla har samma behov här, alla behövde marknadsföring och det här med blogg och anlita en bloggare är nytt för de flesta som jag har träffat. 

Måns hörde av sig kl.21 och undrade när jag skulle hem. Prim hade varit hysterisk ledsen i 2 tim. Slut på det roliga och pallade mig hemåt. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge