Att hålla i en tävling är inte lätt

Lästid: 2 min

Ska bara ventilera lite.

Nu är tävlingen i alla fall avslutad. Jag har lagt mycket tid och energi på det. Blir det fler tävlingar så ska jag försöka inte bry mig så mycket om allt och allas åsikter. Oavsetta vad eller hur man gör så kan man hamna i rampljuset.

Hur gör andra sina tävlingar? Vad andra bloggare/Instagrammare gör är upp till dem. Genom LOTTDRAGNINGAR verkar vara enklast men det är egentligen olagligt och det verkar som ingen bryr sig om det sättet mer än Lotteriinspektionen. Jag försökte göra rätt på många sätt men det blev en soppa…

Jag tackar för alla kommentarer, negativa som positiva. Jag har lärt mig mycket om människor på bara en helg Och har fått en läxa och hur jag inte ska göra med en tävling som jag har. Tips och råd har kommit in som t ex “don”t feed the Troll” och att jag inte ska ta det personligt. Hur kan jag inte göra det? Jag bryr mig om min blogg och det blir konstigt om jag inte svarar.

I alla fall, jag är inte en person som skriver negativa saker till andra eller kritiserar andra på Facebook och i deras bloggar. Jag har också mina åsikter, därför har jag min blogg. Jag letar inte upp andra och granskar andras vänskaplänkar. Jag förstår också att många vill gärna hävda sig, få sin röst hörd, påpeka och kritisera…ibland är man så inne i sin lilla bubbla och bara driver på utan att första att…det är dags att sluta.

Jag gillar att tävla, gärna fototävlingar, gärna matbilder. Vinner jag så vinner jag, det är bara kul. På Instagram är det lätt att tävla om man bara ska “följa det ena och det andra, gilla och dela tävlingsbilden, tagga vänner och ev. kommentera något”. Barnprodukter på Instagram har jag typ slutat tävla om, hur utser man vinnaren när det är över 1000 tävlande om inte mer… Slumpen får avgöra, eller? Är det inte olagligt? Varför granskar eller kommenterar ingen? Jag gjorde mitt bästa med min tävling. Jag försökte vara rättvis men tydligen var jag inte det enl. vissa.

Det hade varit lättare att bara låta min 2 åring dra lotter… Skönt i alla fall att det är över nu, eller?

Nu lite på bättre tankar… Ser ni nåt lustig?

image

#blogg100-31

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge