Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Att få sova ut och att vänta…

Lästid: 2 min

Haha nu har jag vaknat till liv efter några dagar vila. Men det har inte varit någon vila direkt eftersom jag har haft barnen själv då Måns är på konferens på Mallorca och grannbarnen har varit här också och sov över igår.

I torsdags så kom Måns och Tilda och hämtade mig och Penny på flygplatsen. Sedan åkte vi direkt till Komplett för att hämta ut min nya mobil. Så fort vi kom hem så gjorde Måns lunch och så hjälpte jag honom att packa min lilla kabinväska som han ville ha med till Mallorca. Det var inte så mycket att umgås med varandra här för Måns stack till jobbet och jobbadd eftermiddag och kl 18 så skulle deras buss komma och hämta upp hela kontoret till flygplatsen.

Det var fullt rulle för mig fram till kl 18 i torsdag. Jag var såpass trött att jag inte orkade hålla ögonen öppna längre och jag fick barnen att sova 18.30! Det var verkligen rekord att vi somnade innan kl 19 men jag vaknade igen kl 23 då Tilda ville kissa. Vi alla sov till klockan kl 6 på morgonen. Så skönt!

Nog om rapportering om sovtider.


Nu är jag istället orolig för Måns borde komma hem redan men nu kl 23 så har han inte dykt upp.

Han hade inte ens tanken på att lämna info om Mallorca och den fick jag som pdf på Whatsup efter att han hade åkt. Men muppigt nog så byte jag mobil så allt chatt försvann så nu har jag inga info. Minns lite att de skulle mellanlanda i Stockholm så jag får väl vänta. Men asså… Han är dålig på att höra av sig den här gången och barnen har väntat på honom hela kvällen och ville inte borsta tänderna förrän pappa har kommit hem. Nu har de däckat för de orkade inte vänta mera.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge