Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Att bli väck av en telefonförsäljare

Lästid: 2 min

Det ringer från okända nummer dagligen och jag brukar inte svara. Idag gjorde jag det då jag väntar på paket med hemleverans.

Svarade i mobilen och lite hes i rösten och en förkylningsslem i halsen. I andra sidan luren malade en tjej som bröt på annat språk och ville sälja smink till mig eftersom jag var med i nån “undersökning”. Så klart talade hon inte om vilket märke eller vad kruxet var. Jag frågade direkt “och vad kommer det kosta mig?”. Ja, 39kr i porto och fick fortfarande inte veta vilket märke. Det hördes att hon blev lite stressad och läste ur manuset och malde på med att “prenumerationen” kan jag säga upp när jag vill och kan fortfarande testa. Jag bromsade henne mitt i allt och tackade för mig och önskade henne lycka till.

Jag har själv jobbat med telefonmarketing i mina unga dar. I gymnasiet hängde jag med en kompis och det var första gången jag satt med en headset och försökte sälja Elsa Beskovs kort på telefon. Var inte alls inställd på att jobba men testade. Efter gymnasiet gjorde telefonjobb med SIFO och andra marknadsundersökningar på telefon men även sålde för Telia. Inget sådana smink på telefon och “erbjudande”.

Förstår att det är svårt och många går på endast provision. Alla kan inte sälja, så är det bara. Förr när jag svarade i telefonen så kunde jag prata med en försäljare länge och ändå inte köpte nåt haha! Ibland driver med de genom att ställa tusenfrågor.

Köp aldrig via telefon! En gång fick Måns hem en mobiltelefon som han inte behövde och JAG ringde och skällde ut företaget. Dryga var de tillbaka och sa att han hade sagt JA till telefonen.

ALDRIG SVARA med JA nånstans i samtalet, inte ens när de frågar “är det Siranee jag talar med?” även jag svara “Siranee”. De bandar in och ibland klipper de ihop konversationen som om man hade sagt JA till varan.

Nu får telefonen gärna ringa för vi väntar en hemleverans från Jollyroom! 😊

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge