Att bli väck 03:00

Lästid: 1 min

Å inte av Tilda.
Jag sover aldrig hela natten nuförtiden å ända sedan Tilda kom till världen. Det känns som jag alltid är vaken. Så mycket som min väninna ibland har sagt till…”du måste sova! Är du alltid vaken eller?”

Somnade kl.1 å jag sov och låtsades inte om ljudet utanför. Vaknade av att någon skakade och ryckte i dörren i porten. Sicken idioter det finns… Inte nog med det. Han ropade ett och annat glåpord. Jag gick ut till vardagsrummet och smygtittade. Vet ju inte hur våldsamma idioten är. Jag säger en idiot för han bor inte här. Ung kille på 25 år kanske. Han hade en kompis som stod med. En annan kom gående och hämtade dem. Förmodligen har de gått och känt å ryckt i alla dörrar å försökte komma in. Sedan hörde jag att grannens lilla bebis vaknade å grät. Jag undrade själv om någon annan än jag som reagerade å gick upp för kolla.

De var här å kollade upp på vår byggnad. Ropade på nån å fortsatte rycka på dörren å åkte sen iväg i en liten bil.

Å fram till nu har jag legat å spelat Candy crush Soda å bloggat. Ja jag tidsinställer vissa inlägg.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge