Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Att bli väck 03:00

Lästid: 1 min

Å inte av Tilda.
Jag sover aldrig hela natten nuförtiden å ända sedan Tilda kom till världen. Det känns som jag alltid är vaken. Så mycket som min väninna ibland har sagt till…”du måste sova! Är du alltid vaken eller?”

Somnade kl.1 å jag sov och låtsades inte om ljudet utanför. Vaknade av att någon skakade och ryckte i dörren i porten. Sicken idioter det finns… Inte nog med det. Han ropade ett och annat glåpord. Jag gick ut till vardagsrummet och smygtittade. Vet ju inte hur våldsamma idioten är. Jag säger en idiot för han bor inte här. Ung kille på 25 år kanske. Han hade en kompis som stod med. En annan kom gående och hämtade dem. Förmodligen har de gått och känt å ryckt i alla dörrar å försökte komma in. Sedan hörde jag att grannens lilla bebis vaknade å grät. Jag undrade själv om någon annan än jag som reagerade å gick upp för kolla.

De var här å kollade upp på vår byggnad. Ropade på nån å fortsatte rycka på dörren å åkte sen iväg i en liten bil.

Å fram till nu har jag legat å spelat Candy crush Soda å bloggat. Ja jag tidsinställer vissa inlägg.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge