Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Äta ute med barn på Marco Zero

Lästid: 2 min

Att äta ute en lördag med småbarn än inte alltid skoj, varken för föräldrarna eller restauranggästerna. Vi är ute på restaurang med jämna mellanrum och Tilda gillar det. Hon gillar att springa runt och titta å undersöka, leka tittut med folk å ibland bara vara i vägen…

Förra lördag var vår familj och På Smällen – Emmas familj ute och åt tillsammans. Vi hade storstädat lägenheten hela dan och de var sugna på att gå ut och äta så vi sade varför inte. De föreslog Marco Zero på Linné. Jag sa direkt boka bord, för erfarenhet så brukar det vara att man bli utan bord. Många ställen har även infört drop-in principen å först till kvarn. Då är det inte en chans att två barnfamiljer får plats.

När vi kom får var det ju en café som har gjort om till en liten restaurang med färgglada stolar med tema Brasilien. Ett bord med soffa var reserverad och ägarinnan/kocken var jätteglad och skojade med oss, att det var reserverad men vi var de enda gästerna den kvällen hehe. Det kändes familjärt. Å så blåste det så mycket att fönsterrutan skakad.

Vi kom före Emma och Jair å Lucas så vi beställde varsin Caipirinha. De var inte riktig redo för det och kockens man började men han gjorde inte som hon ville så hon fortsatte själv. Kände igen det där haha… Drinkarna var precis som jag skulle har gjort själv dvs mycket goda!

Vi beställde mat när Emma kom och då lekte Tilda fin med Lucas å de pratade å tittade på bardisken som skiftade färg.

Jag och Emma beställde varsin “bobo” gryta med kokosmjölk och Måns å Jair tog likadan feijoada gryta med kött å svartabönor. Allting serverades med ris, inlagda chili och hackade sallad/salsa till. Det var lite kött tyckte Jair så kocken kom ut med mer hehe. Familjärt.

En middag med 2 grytor, 2 drinkar och 2 Corona gick på 450kr

Lånat bilderna och filmen av Emma

IMG_0108.JPG

IMG_0107.JPG

IMG_0109.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge