loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Äta ute med barn på Marco Zero

Att äta ute en lördag med småbarn än inte alltid skoj, varken för föräldrarna eller restauranggästerna. Vi är ute på restaurang med jämna mellanrum och Tilda gillar det. Hon gillar att springa runt och titta å undersöka, leka tittut med folk å ibland bara vara i vägen…

Förra lördag var vår familj och På Smällen – Emmas familj ute och åt tillsammans. Vi hade storstädat lägenheten hela dan och de var sugna på att gå ut och äta så vi sade varför inte. De föreslog Marco Zero på Linné. Jag sa direkt boka bord, för erfarenhet så brukar det vara att man bli utan bord. Många ställen har även infört drop-in principen å först till kvarn. Då är det inte en chans att två barnfamiljer får plats.

När vi kom får var det ju en café som har gjort om till en liten restaurang med färgglada stolar med tema Brasilien. Ett bord med soffa var reserverad och ägarinnan/kocken var jätteglad och skojade med oss, att det var reserverad men vi var de enda gästerna den kvällen hehe. Det kändes familjärt. Å så blåste det så mycket att fönsterrutan skakad.

Vi kom före Emma och Jair å Lucas så vi beställde varsin Caipirinha. De var inte riktig redo för det och kockens man började men han gjorde inte som hon ville så hon fortsatte själv. Kände igen det där haha… Drinkarna var precis som jag skulle har gjort själv dvs mycket goda!

Vi beställde mat när Emma kom och då lekte Tilda fin med Lucas å de pratade å tittade på bardisken som skiftade färg.

Jag och Emma beställde varsin “bobo” gryta med kokosmjölk och Måns å Jair tog likadan feijoada gryta med kött å svartabönor. Allting serverades med ris, inlagda chili och hackade sallad/salsa till. Det var lite kött tyckte Jair så kocken kom ut med mer hehe. Familjärt.

En middag med 2 grytor, 2 drinkar och 2 Corona gick på 450kr

Lånat bilderna och filmen av Emma

IMG_0108.JPG

IMG_0107.JPG

IMG_0109.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge