Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Äta ute ikväll

Lästid: 1 min

Inlägget är ej sponsrat av Bookatable, Mastercard eller Mexikanska Monarkin!

Yes! Idag börjar Krogveckan och jag hade bokat bord på Mexikanska Monarkin för nästan två veckor sedan. Texmex och Tacos. Ska bli spännande att se och smaka, om det nu smakar bättre än Måns tacos!

Krogveckan har börjat

Hur kommer det gå med två barn på restaurang? Jag valde kl.17 eftersom det är ju fredag och löningshelg. Folk är så törstiga och partysugna så det känns olustigt att vara ute på krogen bland massa folk och alkohol.

När Tilda var bebis så åt vi ute ganska ofta på restauranger men nu med två barn är det svårt med barnvagnar och ingen får matro. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge