Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Äta jordgubbar som en skåning

Lästid: 1 min

Jag har ju bott i Lund i 6-7 år…kommer nu inte ihåg exakt men i alla fall. Jag har också varit ihop med en helsingborgare i 2-3 år…minns inte heller exakt. Jag minns i alla fall att jag brukade fylla hans mammas kyl med asiatiska matvaror när jag var där och hälsade på. Hon gillade nog inte att jag tog över hennes kök. Hon vill ha väl ha sina Mamas Boys för sig själv.

Nåja… en grej jag gillade var i alla fall att de åt jordgubbar med ovispade grädde och strösocker.

Visste ni att man har kommit på att man kan tappa kilon av att äta jordgubbar och bra mot hjärt- och kärlsjukdomar också.

image

Min

image

Måns 😛

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Äta jordgubbar som en skåning

 1. MMMMM fasen vad GOTT släng hit några genom datorn haha 🙂 vad är mer somar än jordgubbar

  Idag har jag lyxiga glampingtips på bloggen 🙂

  Önskar dig en solig ny vecka

  LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decormmar än jordgubbar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge