Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ästad Vingård i Halland

Lästid: 1 min

(Ej sponsrat inlägg)

Vilka fina soliga dagar vi har fått! Igår åkte Måns, jag och Prim hem till Göteborg för att hämta Måns syster Anna som bor utanför London. Tilda fick hänga med farmor på stranden. 

På vägen tillbaka till Göteborg tog vi spontana avstickare. Jag har länge varit nyfiken på svenska vingårdar och i Halland finns faktisk en! Ästad Vingård, bara en liten bit ifrån Ullared. Dit åkte vi till, lunchade och kikade runt på gården. 

På Ästad Vingård kan man bo i stugor eller hotell, äta på två av deras restauranger, gå på utomhus-spa, basta, åka Ziplina, köra Fångarna på gården, gå en guidad vingårdsvandring och titta i deras vinkällare. Man kan köpa en vinprovning här men man kan inte köpa hem deras viner och det går inte att beställa på Systembolaget eftersom de producerar inte tillräcklig mycket vin. Vill man smaka får man helt enkelt komma till gården. 

Här finns det gott om rum och stugor! 


Här inne i borgen finns receptionen, restaurang/café och vinkällaren. 
Vi åt lunch i den mer lantliga restaurangen och det var Wallenbergare med potatisstomp i menyn och de snålade inte med skirat smör 🙂

Har ni vägarna förbi eller till Ullared så kolla in Ästad Vingård. Stället är kanske mer för konferensgrupper, bröllop men tjejgäng eller par som vi ha lite avkoppling blir nog inte besviken. 

Kolla in hemsidan för mer info, bilder och olika spa alternativ ->> Ästad Vingård 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge