Idag tog vi bilen till Aspuddsparken. Vi har gått förbi här ett par gånger när vi skulle till Vinterviken och tog tunnelbanan hit. Häromdan såg jag Deers inlägg, som hade varit här med barnen och parken verkar ju nice! Så idag åkte vi hit. 

Parken är en kombo djur + lekplats. Här kunde man klappa djuren också. Vi såg stora feta kaniner, grisar och getter.  

 
Sedan var Tilda fastbesluten att hon måste till den stora lekplatsen och testa allting. Hon älskar att åka ruschkanor, gunga och åka snurrcykel trots att hon inte når till pedalen. De större barnen fick trampa upp farten haha. Tilda bara njöt, skrattade och ropade ” kollaaaa…jag snuja”.  

 
Här finns även plaskdamm, minigolf, kiosk och gott om sitt platser på bänkar eller picknicka på gräsmattan. En lekplats värt att besöka en solig dag. Det var kul idag med men ack va jag frös! 

Måns gammal kompis som bordde bara 5 min i från lekplatsen kom och möte oss precis lagom drt börjafe regna. Så vi gick och åt sushi på Svenska Sushiköket. Mycket poppis stället och rätt dyr för att inte vara i stan men det var bra sushi.   

 Tilda gillade misosoppan med tofu. Hon åt även upp mina edamame (sojabönor) som hon fick klämma ut bönorna själv och ville ha mer, mer, mer! Jag tog en 13 bitars sushi för 130kr. Misosoppan smakade mest soja och jag saknade den runda fisksmaken. Det fanns även andra maträtter som fried rice, dumplings, yakiniku osv. Det var thaikockar i köket (jag hörde deras snack hehe), vietnamesisk servitris, svenska tjejer och killar bakom disken och kassan. En bra mix av personal. Drt var också värt ett besök till på Svenska Sushiköket. Dock bör de förbättra misosoppan. 

Vi åkte hem till Måns kompis som har 3 pojkar men de var inte hemma. Jag tog en tupplur med Tilda i barnensrum medan killarna spelade nåt kamikaze döda maskar-spel haha.