Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Åskväder å playdate

Lästid: 1 min

Igår stod det (tydligen) ett besök på Tekniska museum i planen. Måns ville gå på GAME 2.0 – Världens största dataspel utställningen… å så kom åskvädret å det mullrade precis ovanför huset. Vi avbokade även ena playdate hos oss och bokade in en annan hos en gammal kompis till Måns! CO har en 5 åring och enäggstvillingar på 2 år och alla barnen är halv sv-indones pojkar. Jättesöta. Den äldst brydde inte alls om Tilda och bara spela spel i Ipad. En av tvillingar var hemma och den andra var å badade med mamma med fastnade i åskvädret. Det tog typ 2 timmar innan N vaknade till liv och ville leka med Tilda för han var superblyg…å sur för att pappa väckte honom från en tupplur. När S, den andra tvillingen kom hem så oj jojj joj blev det liv i N å kastade sig å lekte vilt. Tilda å pojkarna hade jätteskoj å kommunicerade men ändå så irrade de runt på olika håll å hade sig typ… Idag blir det en tur dit! Vi har köpt ett 72-tim SL-kort så det vi hinner i alla fall utnyttja den om vi åker in till stan innan kl.12 🙂

Asså Tilda…där det finns pojkar… Ville inte ta fler bilder på andras barn så det blev bara en bild plus pojkarnas mamma tyckte att denna var fin 🙂

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge