Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Asado de tira & champagne 

Lästid: 1 min

Igår fyllde Måns yngsta syskon Anna 30 år och hon fick en toppen dag tror det. Vi var på stranden i eftermiddag och det var hela 28 grader men vattnet var lite kallt som vanligt. Jag och Prim doppade fötterna och Tilda plaskade glatt. 

Det blev även champagne och den kom direkt från gården i Champagne där Måns pappa har sin andel. Man kan tycka att det är världens dyraste champagne för han får ju bila ner med några vänner till Champagne varje gång han kan hämta några lådor ? 

Och självklart ska det vara grillmat! Här under locket hade vi Asado de tira… short ribs of beef! 


Det är sällsynt med revben av nötdjur men vi köpte med 5 kg från Hötorget i Stockholm och haft i frysen sedan april. 

Ett ben var för 7 vuxna och det blev mat över. Vi hade grillade majskolvar och hemmagjorda colslaw, guacamole och bbq-sås till. 

Jag kände mig som en grottmänniska med mitt ben…nom nom!

Och svärmors kolatårta till efterrätt!  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge