Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Arrowrotnudlar

Lästid: 1 min

Har du testat glasnudlar? Gillar du glasnudlar så kommer du nog att älska Arrowrotnudlar! Glasnudlar är gjorda på mungbönor. Arrowrotnudlae är tåligare än glasnudlar dvs att de är tjockare och går inte sönder så lätt. Perfekt till wok eller sallad, varma som kalla! Till soppa också men i wok funkar bäst tycker jag.

Jag köper nudlar såklart på asiatiska matbutiker. Jag blev nyfiken när jag såg detta och nu är jag fast. Det finns vita, gula och svarta Arrowrotnudlar. Jag har bara köpt de gula men nästa ska jag prova de svarta.

“Yellow Arrow Vermicelli”

 

Detta paket med 400 gram kostade 16 kr. Det räckte gott och väl till fyra portioner av nudelwok med grönsaker.

Måns matlåda till jobbet 🙂

För er som kör LCHF då använder ni säkert redan arrowrot i stället för mjöl vid redning av såser. Nu har jag ingen som helst koll på hur mycket kolhydrater det finns i arrowrotsnudlar men jag går inte på något diet 🙂

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Arrowrotnudlar

 1. Vad gott det ser ut. Vad brukar du ha för grönsaker i woken och vad gör du för woksås? 🙂

  1. Jag brukar ta vad som finns och jag inte köpt något på asiatiska matbutiken. Jag gillar blomkål, broccoli, paprika…morötter är lite tråkig när den kört i alla maträtter nuförtiden även i Thailand 🙂

   När det är nudelwok så är det mest ostronsås och ljus soja som “Maggi” (finns på Willys) och lite citron som man kan själv ta.

   Recept på denna rätt är på gång 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge