Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Årets pepparkakshus & julkola!

Lästid: 1 min

Idag är det också pepparkakshus-dag sa de i Mix Megapol så det passar ju att visa upp vårt som jag har hållit på med i tre kvällar.

Haha äntligen har vi ett p-hus… Pepparkakshus! ? Men vägen dit bestod av bråk och gråt mellan barnen som ville vara med och göra. Jag gjorde allting själv och barnen tjuvkäkade dekorationen… särskilt Penny.


Jag började med detta i söndag och Måns kokade kola efter My Feldts recept. De blev farliga goda så när man väl ta en så vill man inte sluta! Lagom mjuka och sega är dem.

Vad är det bästa julgodiset du inte kan vara utan?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge