Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Årets grymmaste Julkalender! 

Lästid: 1 min

God morgon! Jag vet att det har varit lite trista inlägg om flytten och massa fix här hemma men så är det ju med livet och just nu är det så hos oss. 

Men över till annat som är superskoj! Snart är det jul och jag vet att många älskar att tävla. Jag har inte tävlat så mycket i år och ju fler bloggvänner man känner så vinner man sällan nåt. Javisst är det så! 

Tips till er! För 3:e året har min vän Emma – På Smällen! (igen!) fixat en grym Julkalender! 

Jag har ingen aning vilka vinster det finns bakom luckorna men jag vill absolut vara med och tävla och hoppas att jag vinner något till baby nr2! 

  
Vill du också tävla? Besök länken —>På Smällen.nu och följ instruktionerna! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge