Fortfarande ledig?

Lycko dig haha!
Jag passar på att jobba med mitt och vara barnfri! Måns är hemma (och jobbar hemifrån också) och nu får han smaka på hur det är att vara hemma med tvåbarn som måste jobba. Det blir inte så mycket jobb ändå för honom för han skulle ordna upp inför jobbresan till Shanghai som ska bli av på måndag. Två veckor ska han vara borta! Så jag måste försöka fixa med mitt så mycket jag kan och hinner.

Så Måns bakade pistagebullar med barnen hemma för Tilda ville inte gå ut och göra något. Tilda har sina perioder som jag, att hon gillar eller vill vara hemma. Eller så gillar hon inte vinter. Några dagar räcker. Sedan har barnen vänt på dygnet. När vi var i Kuba var det mycket bättre då de ville sova redan kl.19 och vaknade kl.7 på morgonen! 

Workdate @ Johanna

Just nu sitter jag hos Johanna och vi trycker på våra tangenter och brainstormar inför bloggworkshop som vi ska genomföra igen. Det är tredje termin nu och vi vill utveckla till något bättre varje gång. Sedan jobbar jag på att förändra bloggen också. Igen täcker du? Jag har ju bytt bloggdesginen inte så länge sen men det finns alltid något att ändra på och förbättra.

Och när det kommer itll bloggandet så ska det bli en förändring också. Sedan jag fick Prim och med tvåbarn så har nästan allting kollapsat. Det kändes så i alla fall med mitt men allt annat som involverar andra så backar jag inte ur och vill genomföra. Så jag får nu, i år, tar tag MY SHIT liksom. Jag behöver strukturerar mig. Punkt.

img_6194

Några nyårslöften har jag inte!

Låt säga att det är mina mål och vision som behöver förbättras istället. Eller så vill jag inte säga för mycket heller. Mycket har med mitt företag och vad jag vill genomföra. Att berätta om det är som att lämna ut idén och affärsplan. Men jag vill ha en förändring på personlig och affärsmässig nivå… låter det konstigt?

Har du några nyårslöften?