Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Årets första workdate & nyårslöfte

Lästid: 2 min

Fortfarande ledig?

Lycko dig haha!
Jag passar på att jobba med mitt och vara barnfri! Måns är hemma (och jobbar hemifrån också) och nu får han smaka på hur det är att vara hemma med tvåbarn som måste jobba. Det blir inte så mycket jobb ändå för honom för han skulle ordna upp inför jobbresan till Shanghai som ska bli av på måndag. Två veckor ska han vara borta! Så jag måste försöka fixa med mitt så mycket jag kan och hinner.

Så Måns bakade pistagebullar med barnen hemma för Tilda ville inte gå ut och göra något. Tilda har sina perioder som jag, att hon gillar eller vill vara hemma. Eller så gillar hon inte vinter. Några dagar räcker. Sedan har barnen vänt på dygnet. När vi var i Kuba var det mycket bättre då de ville sova redan kl.19 och vaknade kl.7 på morgonen! 

Workdate @ Johanna

Just nu sitter jag hos Johanna och vi trycker på våra tangenter och brainstormar inför bloggworkshop som vi ska genomföra igen. Det är tredje termin nu och vi vill utveckla till något bättre varje gång. Sedan jobbar jag på att förändra bloggen också. Igen täcker du? Jag har ju bytt bloggdesginen inte så länge sen men det finns alltid något att ändra på och förbättra.

Och när det kommer itll bloggandet så ska det bli en förändring också. Sedan jag fick Prim och med tvåbarn så har nästan allting kollapsat. Det kändes så i alla fall med mitt men allt annat som involverar andra så backar jag inte ur och vill genomföra. Så jag får nu, i år, tar tag MY SHIT liksom. Jag behöver strukturerar mig. Punkt.

img_6194

Några nyårslöften har jag inte!

Låt säga att det är mina mål och vision som behöver förbättras istället. Eller så vill jag inte säga för mycket heller. Mycket har med mitt företag och vad jag vill genomföra. Att berätta om det är som att lämna ut idén och affärsplan. Men jag vill ha en förändring på personlig och affärsmässig nivå… låter det konstigt?

Har du några nyårslöften?

Print Friendly, PDF & Email

8 kommentarer om “Årets första workdate & nyårslöfte

 1. Åh vad jag vill gå på era workshops!

 2. Vilken fin, trevlig och välgjord blogg du har! Har just börjat blogga själv och tittar runt för att få tips och idéer. Imponerad av att du hållit på så länge att blogga och är flitig med inlägg trots små barn! Lycka till i fortsättningen!!

  1. Tack! Vad kul att höra 🙂 nja det är inte alltid lätt med att spontanblogga nuförtiden så därför i år måste jag vara mer strukturerad. God fortsättning och kikar gärna tillbaka 🙂

  1. Låter bra! Nyårslöften är egentligen alla mål och måsten som man vill skapa. Prestationsångest kan jag tycka om man misslyckas.

 3. Jag tycker inte alls det låter konstigt. Älskar att ta tag i MY SHIT uttrycket 😉 Du kommer att kicka massa i år!

  1. Jag har för mycket shit vad gäller i hemmet, folk runt omkring och projekt så det är en del shit att sortera ut och in haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge