Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Årets första träningspass

Lästid: 1 min

Jag äger numera inget träningskort och jag har ALDRIG kört träningsmaskiner på gymmet. Känner mig olustig. Innan jag var gravid med Tilda så gick jag ofta själv på Zumba, PowerStripp (striptease inspireradträning hehe) och andra dansinspirerade träning. ALDRIG MRL men yoga. Ni förstår nog vad jag är för typ. Kan dansa runt å ha mig bland främlingar med inte stå med maskiner och göra bort mig…

IMG_0790.JPG
Årets första träning och med Hip Hop Abs Fat Burning Cardio.
Startvikt 58kg när jag var gravid med Tilda och gick upp bara 10 kg. Idag 55.5! Seriös!

Något som jag gjorde ofta förr var att träna framför tvn, försökte i alla fall när Tilda var mindre…när hon bara låg och sprattlade å goo-goo-gaa-gaa. Jag hittade mig till Shaun T. Han som har grundat Insanity och Nu T25 som är så het i USA och världen över.

Insanity verkade vara för tufft för mig som var otränad och T25 när jag provat lite idag. Mycket disciplin som jag inte har just nu. T25 är Intensivt träning på 25 min, 5 dagar/v med resultat efter 25 dagar! Kan funka men måste gå all-in för det är olika nivåer man ska ta sig genom och öka på, pressa sig själv alltså.

Jag går tillbaka till Shaun T Hip Hop Abs! Det är lite roligare och inte allt för svårt och alla kan hänga på. Hip Hop Abs finns på Youtube och kommer i 4 olika video och det finns 6 min abs också om man skulle inte hinna träna. Denna är på 30 min med nedräkning och det är den första man ska börja med. Sedan kommer liter tyngre pass med crunch mm.

Tycker ni att det verkar som lek, prova då T25 eller Insanity!
http://youtu.be/kAbaYBO6O_Y

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge