Årets första träningspass

Lästid: 1 min

Jag äger numera inget träningskort och jag har ALDRIG kört träningsmaskiner på gymmet. Känner mig olustig. Innan jag var gravid med Tilda så gick jag ofta själv på Zumba, PowerStripp (striptease inspireradträning hehe) och andra dansinspirerade träning. ALDRIG MRL men yoga. Ni förstår nog vad jag är för typ. Kan dansa runt å ha mig bland främlingar med inte stå med maskiner och göra bort mig…

IMG_0790.JPG
Årets första träning och med Hip Hop Abs Fat Burning Cardio.
Startvikt 58kg när jag var gravid med Tilda och gick upp bara 10 kg. Idag 55.5! Seriös!

Något som jag gjorde ofta förr var att träna framför tvn, försökte i alla fall när Tilda var mindre…när hon bara låg och sprattlade å goo-goo-gaa-gaa. Jag hittade mig till Shaun T. Han som har grundat Insanity och Nu T25 som är så het i USA och världen över.

Insanity verkade vara för tufft för mig som var otränad och T25 när jag provat lite idag. Mycket disciplin som jag inte har just nu. T25 är Intensivt träning på 25 min, 5 dagar/v med resultat efter 25 dagar! Kan funka men måste gå all-in för det är olika nivåer man ska ta sig genom och öka på, pressa sig själv alltså.

Jag går tillbaka till Shaun T Hip Hop Abs! Det är lite roligare och inte allt för svårt och alla kan hänga på. Hip Hop Abs finns på Youtube och kommer i 4 olika video och det finns 6 min abs också om man skulle inte hinna träna. Denna är på 30 min med nedräkning och det är den första man ska börja med. Sedan kommer liter tyngre pass med crunch mm.

Tycker ni att det verkar som lek, prova då T25 eller Insanity!

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge