Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Årets första runda på Ikea och hemmafix

Lästid: 1 min

Igår blev det en rundtur på Ikea. Många tänkte som oss haha! 

Det kliade i fingrarna på Måns och ville fixa till hemma. Så det blev också kvällsmat på Ikea, Algot-hylldelar, kökslampa, skoställ och upphängningskrokar till hallen! 

Det tog sin lilla tid och vi kom hem innan kl.20. Då satte Måns igång med mätning hit och dit men jag sade till att han fick inte borra utan väntade till på morgonen. Det bor ju barnfamiljer ovanför och vägg i vägg med oss. Fast när Måns borrade idag så förde han inte så mycket oväsen. 

Yeay äntligen en kökslampa!
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge