Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Årets första klippning

Lästid: 1 min

Tadaa! Tilda kan se igen! Klippte Tildas hår igår kväll och hon gick med på det frivilligt. Det sade bara ETT snipp!

Under mössan hade Tilda ett fågelbo typ…så tovigt var hennes hår den dan! Hela huvudet!

Under julen i fjällen så hade Tilda tovor typ hela huvudet och jag skojar inte! Farmor var den enda som fick borsta ut tovorna. Tilda vägrade tvätta håret också. Tur att hon inte fick löss som byggde bo där. 

Tilda har verkligen inte fått mitt hårkvalitet, inte Prim heller. De har fina tunna hårstrån och det blir jättelätt tovor. Jag hoppas att det ändras när de blir äldre. Vi använder en Tangle Teezer som funkar grymt bra mot Tildas tovor. 

Mitt hår är tungt och tjockt. Jag har klippt och tunnat ut håret själv under graviditeten med Prim. Tre månader efter att Prim föddes tappade jag halva huvudet liksom. Trodde att jag skulle bli flintis! Jag har håret oftast uppsatt och släpper jag ut håret så faller dem. Det är sällan jag borstar håret och få inga tovor. Dock är det svårt att få håret att stanna på plats efter stylingen. Lockar jag håret så rätar lockarna ut sig själv efter ett tag. Sedan använder jag väldig lite hårprodukter, mest håroljor för jag gillar lite glans och vill inte ha torra toppar. 

Det är svårt att gå till en frisör som  inte förstår asiatiska hår! Jag får hitta mig till en thai-frisörsalong. Vet att det finns en i Majorna. 

Hoppas att barnen får tjockt och fint hår när de blir äldre 🙂

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Årets första klippning

  1. Min Lilltjej har också bara en massa tovor, nu får hon borsta själv och så tar jag det sista. Spraybalsam har funkat i perioder. Men det är verkligen jobbigt när det trasslar.

    1. Nu är det mindre tovor efter att jag fick klippa luggen och topparna 🙂 Prova med hårolja, det hjälpte bättre än hårbalsam. T ville inte ens att hi skulle tvätta håret men vi körde med min balsam och sköljde inte ut allt. Fick ta till alla metoder liksom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge