Tadaa! Tilda kan se igen! Klippte Tildas hår igår kväll och hon gick med på det frivilligt. Det sade bara ETT snipp!

Under mössan hade Tilda ett fågelbo typ…så tovigt var hennes hår den dan! Hela huvudet!

Under julen i fjällen så hade Tilda tovor typ hela huvudet och jag skojar inte! Farmor var den enda som fick borsta ut tovorna. Tilda vägrade tvätta håret också. Tur att hon inte fick löss som byggde bo där. 

Tilda har verkligen inte fått mitt hårkvalitet, inte Prim heller. De har fina tunna hårstrån och det blir jättelätt tovor. Jag hoppas att det ändras när de blir äldre. Vi använder en Tangle Teezer som funkar grymt bra mot Tildas tovor. 

Mitt hår är tungt och tjockt. Jag har klippt och tunnat ut håret själv under graviditeten med Prim. Tre månader efter att Prim föddes tappade jag halva huvudet liksom. Trodde att jag skulle bli flintis! Jag har håret oftast uppsatt och släpper jag ut håret så faller dem. Det är sällan jag borstar håret och få inga tovor. Dock är det svårt att få håret att stanna på plats efter stylingen. Lockar jag håret så rätar lockarna ut sig själv efter ett tag. Sedan använder jag väldig lite hårprodukter, mest håroljor för jag gillar lite glans och vill inte ha torra toppar. 

Det är svårt att gå till en frisör som  inte förstår asiatiska hår! Jag får hitta mig till en thai-frisörsalong. Vet att det finns en i Majorna. 

Hoppas att barnen får tjockt och fint hår när de blir äldre 🙂