Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Årets familjedag

Lästid: 1 min

Woohoo! Årets Family Day med Måns jobb kommer vara på….LISEBERG! WOOHOO för mig! Måns har anmält oss och hoppas att vi får vara med. Nu minns jag inte datumet men 20:e nåmting. Programmet är inte klart men man ska tydligen vara på plats reda 9:30 å då har Spelhallen öppet bara för oss fram till kl.11, då de öppnar för allmänheten.

När jag sade till Måns igår att ojojoj vad jag tänker vinna feta nallar, då sade han att det är inte sånna spel utan flipperspel osv. Jag har för mig att det fanns olika spel som man kunde vinna prylar med…eller har jag fel?

Hursomhelst så kommer det vara en toppen dag med massa åkturer och mat, hoppas jag. Ok… Åkturer kanske inte bli så mycket av men Tilda är snäll och social så nån av Måns kollegor kanske vill passa henne hehe…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge