Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Årets babyblogg 2017 – rösta på mig! 

Årets babyblogg 2017 – rösta på mig! 
Lästid: 1 min

Hjälp mig vinna Årets Babyblogg!

Om jag vinner 5000kr kommer jag köpa en ny bilstol till Prim för det är dags att byta. Hon är liten och har klarat sig att sitta i sin babyskydd men hon har inte heller åkt så mycket i bilen. Under sommaren kommer vi åka runt lite mer.

Vi ska inte ha fler barn så det blir sista gången jag kan försöka tävla om babyprodukter 🙂

Klicka —> RÖSTA PÅ NR.22 – Thaimorsan! 
Jag är nominerad till Årets Babyblogg 2017

Klicka på bilden för att rösta, tack! ❤️??


En kommentar om “Årets babyblogg 2017 – rösta på mig! 

  1. Åh skit att man bara kan rösta på en, jag får fördela mina röster på mina vänner 😉 Olika dagar 😉
    Svar: Tack Sirre, ja det har varit ett jäkla jobb, vi har ju gjort allt själva med 😉 Nej det har vi inte funderat på får kanske växa in lite men vi skall nog eventuellt sätta upp en segelduk för att få ännu lite mer medelhavskänsla. Men just nu njuter vi bara som det är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge