Bloggsnack

Årets babyblogg 2017 – rösta på mig! 

Hjälp mig vinna Årets Babyblogg!

Om jag vinner 5000kr kommer jag köpa en ny bilstol till Prim för det är dags att byta. Hon är liten och har klarat sig att sitta i sin babyskydd men hon har inte heller åkt så mycket i bilen. Under sommaren kommer vi åka runt lite mer.

Vi ska inte ha fler barn så det blir sista gången jag kan försöka tävla om babyprodukter 🙂

Klicka —> RÖSTA PÅ NR.22 – Thaimorsan! 
Jag är nominerad till Årets Babyblogg 2017

Klicka på bilden för att rösta, tack! ❤️??


One thought on “Årets babyblogg 2017 – rösta på mig! 

  1. Åh skit att man bara kan rösta på en, jag får fördela mina röster på mina vänner 😉 Olika dagar 😉
    Svar: Tack Sirre, ja det har varit ett jäkla jobb, vi har ju gjort allt själva med 😉 Nej det har vi inte funderat på får kanske växa in lite men vi skall nog eventuellt sätta upp en segelduk för att få ännu lite mer medelhavskänsla. Men just nu njuter vi bara som det är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge