Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Årets babyblogg 2016 – rösta på mig!

Lästid: 1 min

Jag är nominerad för att bli Årets babyblogg 2016!
En vän har nominerat mig och jag visste inte alls om tävlingen, tack! Ni ser, ibland har ni läsare mycket mer koll haha! Detta är stort om jag skulle vinna 🙂

Om ni tycker att en liten bloggare som jag är värd att vinna detta prestigefulla priset, rösta på mig! 

En jury kommer att välja en av de topp 5 som kan bli en vinnare. Vinnaren vinner även 5000kr att handla på Babyshop.se och får tillgång till Babyshops instragramkonto med 22K följare, dock i en vecka hehe!

Så här skriver Babyshop

“Nu är vi på Babyshop på jakt efter att hitta årets bästa babyblogg, det vill säga den vassaste bloggen i landet som handlar om barn, familjeliv, barnmode eller annat som hör barnens och familjens värld till. En blogg som får dig att längta efter bebisar, som öppnar upp dina ögon och som får dig att gråta, skratta, le, eller bli förbannad, och vi behöver er hjälp för att hitta den.

Vinnaren av Årets Babyblogg kommer att hyllas i alla våra kommunikationskanaler, få shoppa loss hos oss för 5000:- och använda vårt Instagramkonto med över 22.000 följare i en vecka. Inte illa va?”

RÖSTA PÅ NR 94! 🙂

Årets Babyblogg 2016 – Tävla med Babyshop

Tävlingen anordnas av Babyshop och avslutas 29:e maj klockan 23.59. Ni hittar röstningen HÄR eller klicka på bilden, man kan bara rösta EN gång (om det är per ip vet jag inte) men tack om ni vill rösta på mig!?

Jag har fäst detta inlägg  så att det alltid nu står högst upp tillsvidare men ni kan scrolla ner för att se mina andra nya inlägg.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge