Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Årets 1:a besök på Ikea

Lästid: 1 min

Hemskt dag igår! Regn, kinkig Tilda och som tur var så visste vi vad vi skulle ha dvs en byrå till sovrummet. 

Vi fick ändå gå igenom hela Ikea för vi ville se hur byrån ser ut och Tilda fick ju för sig att hon ville vara i bollhavet där man kunde lämna in barnen. Hon är ändå förliten och hon skulle inte klara av att leka själv där med andra äldre barn. Sedan ville hon inte åka i resevagnen så jag sa bara att jag skulle lämna kvar den och nån annan får ta den, då ville hon sitta. Och så såg hon bilden på pasta och köttfärssås, då ville hon ha det när vi kom till restaurangavdelningen. Hon ville verkligen ha pasta men vi sa att det var godare hemma, pappas pasta. Drt slutade med att vi hämtade en “gratis” glass 😬 så att vi kunde gå vidare. 

Vi kom i alla fall hem med två vita Brimnes byråer med 3 lådor. De kostar nu 599kr dvs 100kr rabatt. Nu kunde Måns tänka sig att köpa en till så att vi har en vägg med byråer. Den som han har byggt har jag nu lagt in alla mina Glossybox och skönhetsprodukter hehe. Jag har grotesk mycket prylar nu när det kommer till hud och hårprodukter. Det får bli att jag har en byrå, Måns en och bebben nr#2 en 😊 

  

Postern “Dandelion” från Desenio passade fin här 😊

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Årets 1:a besök på Ikea

 1. Hihi, en sådan busunge!

  Glassen är inte gratis, den ingår i barnportionen. 😉 Hihi, fast den kan ju inte kosta många kronor så det var nog lugnt

  1. Haha nej glassen är inte gratis, 5 kr tror jag. Vi brukade äta nåt där men inte sist bara för att komma därifrån

   1. Menade inget illa, får förtydliga det.
    Tyckte mest det var kul. 😉

    1. Nejdå förstod det ändrade det lite direkt efter jag såg din kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge