Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Är pappa roligare än mamma?

Lästid: 1 min

Är pappa roligare än mamma?
Det är ingen tävling här hemma även man kan tro det… Måns är en “bullpappa” som gärna bakar bröd och bullar så fort han är ledig. Får han vara hemmaman så skulle vi alla bli tjocka av bullar och tårtor haha!

Tilda gör annars sällan som pappa Måns säger. På senaste tiden vid läggdags så är mamma som gäller. Tilda vill annars vara med pappa på kvällarna, läsa sagor mm. Det är inte så konstigt då barnen är med mig typ 24h om dygnet. Prim visar uppskattning varje gång pappa kommer hem och “paddlar” iväg mot dörren för att titta efter pappa.

På helger är pappa ändå lite roligare! För att mamma är as-trött efter hela veckan med barnen… daah!

Pappa älskar att måla. Han kan mer än Hitler-mustasch hehe

Tilda ville se ut som en katt…

Prim fick tag på en blå PlayMais (typ färgade majskrokar som är ätbara men smakar blää.

Det är inte alla barn som har en pappa, eller en bra pappa!
Jag kan vara ärlig att säga att jag själv växte upp utan någon manlig förebild eller en pappa. Detta är ingen hemlighet. Jag vet inte hur det är att ha en pappa! Jag tror inte att jag funderade så mycket på det, om att jag skulle sakna att ha en pappa. Jag hade mina mostrar, morbror och mormor när mamma inte var hemma.

Jag fick en styvpappa när jag var 12 år och han visste nog inte själv hur man skulle vara en pappa. Då var min nya “pappa” ung och han fick inte heller egna barn.

Tilda och Prim har en rolig pappa och de kommer att ha honom runt sina fingrar resten av livet haha!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge