Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

App tips! – “Tittut”

Lästid: 1 min

*Vill bara sägs detta först.. Vad är det som händer på Minbebis? Skrev detta inlägget och allting kom inte med plus att den fardiga versionen fastnade typ inte. Fick radera och göra om…

Ok, nu så.. “Tittut för småbarn” appen ja. En jättekul app som Tilda gillar och för att få in lite thaispråk i henne så funkar bra att ge henne olika kommando. Hon verkar har förstått det. Prova med era små om ni inte redan gjort det 🙂 Finns nog inte för Android, kunde i alla fall inte hitta det. Se vdo här när Tilda spelade spelet!

 

image

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “App tips! – “Tittut”

 1. Den appen har vi också! Jätte bra app! Dessutom spelar vi låtar på youtube.. gigglebellies!

  1. Gigglebellies körde vi ett tag men T var inte så intreserad verkade det som. Så vi håller oss till Thai och Sv så länge :).. Å så Beyonce.. Å sjunger I’m a single Baby hahah

 2. Den appen har vi också! Jätte bra app! Dessutom spelar vi låtar på youtube.. gigglebellies!

  1. Gigglebellies körde vi ett tag men T var inte så intreserad verkade det som. Så vi håller oss till Thai och Sv så länge :).. Å så Beyonce.. Å sjunger I’m a single Baby hahah

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge